Låt oss hjälpa dig hitta ditt boende på Rivieran

Opio, underbar villa byggd i sten och nyrenoverad.

Opio

Bois D'opio

1 275 000
euros (*)
220.64
kvadrat meter
7
rum
House
Kort beskrivning
Ett underbart “Mas” byggt i sten beläget i prestigefyllt, exklusivt och mycket lugnt område i Opio.

Denna vackra fastighet renoverades i slutet av 2013 av en byggare / inredningsarkitekt, med varje detalj genomtänkt. Total renoverat och med utsökta inrednings detaljer allt gjort med väldigt höga krav, inklusive el, VVS, uppvärmning, landskapsarkitektur etc. Inredningen är gjord med Provençalsk charm med sten, massiva ekgolv, regnduschrum, infällda fönster och högsta kvalitet på samtliga vitvaror och elektriska installationer.

Hjärtat i det här härliga hemmet är det öppna vardagsrummet / köket som kombinerar fransk provensalsk och modern charm och har både en Aga spis och en vedeldad spis. Denna del av huset har skapats som ett inomhus / utomhus vardagsrum med en formell matplats på ena sidan. Det finns tre / fyra sovrum i huvudbyggnaden, master bed med ett mycket rymliga badrum / klädkammare, inklusive dusch och ytterligare två sovrum ensuite och ett mindre barn sovrum / kontor. Tvättstuga och pantry utanför köket.

Separat byggnad om 72 m² som för närvarande används som verkstad och utställningslokal. Även denna byggnad har renoverats till samma höga specifikationer som huvudbyggnaden och presenterar flertalet möjligheter.

Fastigheten ligger på en vackert anlagd tomt om 5600 m² med utsikt över det omgivande landskapet och bergen. Den 12 x 5 m nyligen installerade poolen med är uppvärmd och har ett intilliggande poolhus om 25 m². Parkering finns för upp till 8 bilar.

Beläget 30 minuter inåt landet mellan Cannes och Nice.
Gourdon, St Paul de Vence och Mougins, liksom parfymerna i Grasse - allt inom femton minuter med bil och 15 minuters promenad från byn Opio. Till Nice internationella flygplats tar det ca 25 minuter med bil.
Fakta 5 sovrum5 duschrum8 utomhus parkeringutsikt : Dégagéevädersträck : Sud-Ouestpool
195 48
1 275 000 € mäklararvode inkluderat *

*Byråns avgifter kommer att vara helt ansvarig för säljaren.

Samägd fastighet : Nej
0 € Månadsavgift 1 667 € Fastighets skatt

Matchande objekt

Villefranche Sur Mer - House 145m2
1 800 000 €
Nice - House 175m2
1 380 000 €
Biot - House 220m2
1 750 000 €
Ce site utilise Google Analytics. En continuant à naviguer, vous nous autorisez à déposer un cookie à des fins de mesure d'audience. OK En savoir plus